Huidproblemen

 • Acne
 • Littekens
 • Rosacea
 • Roodheid (couperose)
 • Donkere verkleuringen (pigmentvlekken)
 • Zwangerschapsmasker (melasma)
 • Huidveroudering
 • Ongewenste haargroei

Behandelingen

Hoe werkt de behandeling?
De behandelingen die wij aanbieden zijn bewezen, veilig en doeltreffend. Er wordt altijd eerst een vrijblijvend consult ingepland om te achterhalen of er een juiste indicatie is en of er daadwerkelijk behandeld kan worden. Als er behandeld kan worden wordt er altijd een behandelplan op maat samengesteld, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen en conditie van jouw huid.

“Je huid vertelt hoe het met je gaat”

Consulten

Consult definitief ontharen
Consult acne
Consult rosacea
Consult littekens
Consult donkere verkleuringen (pigmentvlekken)
Consult rode vaatjes (couperose)
Consult huidverjonging/overig

Geheel vrijblijvend en met een gratis productadvies! Tijdens het consult kijken we naar het totaal plaatje, inmiddels weten we dat veel huidaandoeningen in relatie staan met de darmen en dus van binnenuit komt. Dit is de reden waarom er onder andere leefstijl adviezen meegenomen worden in ons advies. Een consult kun je online inboeken bij online afspraak maken of telefonisch.

Behandelingen zonder consult

Meet & treat
Om kennis te maken met huidverbetering. Tijdens de meet & treat wordt besproken wat jouw huidwensen zijn, of misschien ga je wel helemaal af op ons deskundige advies, en hiermee gaan we samen aan de slag. Je maakt kennis met zuurtjes op de huid en de direct zichtbare effecten hiervan. Na de behandeling bestaat er de mogelijkheid om een kosteloos consult in te plannen om een behandelplan op maat te laten samenstellen.

Instant lift
De instant lift behandeling maakt je huid zichtbaar gladder en strakker. Een milde resurfacing die cel vernieuwing stimuleert en verhelderend werkt.
Geschikt voor alle huidtypes.

Indicatie:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Doffe teint

Vitamin C glow treatment
It’s glow time.. De vitamine C glow treatment is inzetbaar voor alle huidtypes. De behandeling verheldert en hydrateert de huid. Een echte opfrisbeurt voor de huid.

Indicatie:

 • Opfrisbeurt voor de huid
 • Zonbeschadigde huid
 • Pigmentproblematiek
 • Doffe teint

Vervolgbehandelingen na een consult

Medische resurfacings
pH Formula is de eerste pharma-cosmeceutische productlijn die het resultaat is van een combinatie tussen medische wetenschap en cosmetica. Medische resurfacing stimuleert op een actieve manier de celaanmaak tot in de diep gelegen huidlagen, geschikt voor vier verschillende huidproblemen. Acne, Pigmentvlekken, Chronische roodheid en Huidveroudering. Anders dan alle klassieke peelings, geeft medische resurfacing minimale tot geen bijwerkingen aan de huid.

Een mooie huid geeft zelfvertrouwen

Heb je vragen over een van onze behandelingen of producten? Stuur ons gerust een mailtje of berichtje op whatsapp: 06-30488337

 • Medische resurfacing Acne
 • Medische resurfacing Pigment
 • Medische resurfacing Chronische roodheid
 • Medische resurfacing Huidverbetering/Anti-Age

Vaatlaser
Heb jij last van storende bloedvaatjes op de wangen? Een rode huid? Bloos je snel? Met de vaatlaser kunnen wij de overtollige vaatjes aanzienlijk verminderen of je ervan afhelpen.  Het is mogelijk om de overtollige vaatjes veilig en effectief te laten behandelen, zowel in het gezicht als in de nek en op het decolleté. Doordat de zichtbaar rode vaatjes verminderen, zal de huid een stuk egaler worden qua kleur. Daarnaast geeft deze behandeling een huid verjongend effect, door de warmte van de laser krijgt je huid namelijk een collageen boost.

Definitief ontharen

Bij ons kan je terecht voor een effectieve, veilige en definitieve methode voor het definitief ontharen. De laserbehandeling richt zich op het pigment (melanine) in de haartjes. De donkere haartjes worden herkend en geeft gericht een lichtpuls af die wordt omgezet in warmte. De warmte zorgt ervoor dat de voedingsbodem van het haartjes aangetast wordt en niet meer terug groeit. Het is mogelijk vrijwel het gehele lichaam te ontharen, mits de haartjes donker genoeg zijn. Hierover vertel ik je graag meer tijdens een vrijblijvend consult.

Merken

pHFormula

pHFormula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Voor snel resultaat, maar ook voor complexe huidproblematiek of huidverjonging. Het innovatieve Skin Resurfacing Systeem bevat actieve stoffen van farmaceutische oorsprong. Het werkt dieper in de huid dan de klassieke peelings, maar heeft geen lange hersteltijd. Dus de volgende dag kun je gewoon weer naar je werk! De thuisproducten van pHFormula zijn een verlengde van de behandelingen, hiermee bereid je de huid voor op de behandeling, maar onderhoud je ook behaalde de resultaten.