pHFormula

pHFormula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Voor snel resultaat, maar ook voor complexe huidproblematiek of huidverjonging. Het innovatieve Skin Resurfacing Systeem bevat actieve stoffen van farmaceutische oorsprong. Het werkt dieper in de huid dan de klassieke peelings, maar heeft geen lange hersteltijd. Dus de volgende dag kun je gewoon weer naar je werk! De thuisproducten van pHFormula zijn een verlengde van de behandelingen, hiermee bereid je de huid voor op de behandeling, maar onderhoud je ook behaalde de resultaten.

Absolution

Huidverzorging in de meest pure zin van het woord. Minimalistisch, individueel en biologisch. Zo puur als de natuur zelf. Effectief en tegelijktijdig een genot om te gebruiken. De producten van Absolution worden gebruikt tijdens de Absolution treatments voor de ultieme beleving!

Pupa Milano

Een feestelijke make-up, bruidsmake-up of liever een dagmake-up? Dan kiezen we voor Pupa. Een merkt dat staat voor creativiteit en het volgen van trends. Ingredi├źnten van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor zijn de producten gepigmenteerd en makkelijk te blenden. Ook blijft de make-up de hele dag zitten. De make-up is ook verkrijgbaar bij Hair & Beauty Van den Berg