Daphne

Eventjes voorstellen! Mijn naam is Daphne. In 2020 afgestudeerd en sindsdien werkzaam als huidtherapeut. Samen met de cliënt werken aan onzekerheden en de transformatie zien naar een gezonde, stralende huid is wat mijn beroep zo mooi en dankbaar maakt. Als paramedicus van ons grootste orgaan: DE HUID, behandel ik vele huidafwijkingen zoals overmatige haargroei, acne, rosacea, rode vaatjes en pigmentstoornissen. Ook voor (preventieve) huidveroudering kun je bij mij terecht. Ik sta voor een persoonlijke aanpak en een eerlijk advies, met als doel huidverbetering. Maar een mooie huid begint bij kennis. En daar ga ik graag mee aan de slag. Je kunt direct bij mij afspreken, dus zonder verwijzing van de (huis)arts kun je bij mij terecht. Ook kun je mij tegenkomen in de schoonheidscabine.

Daphne

Esmee

Als je huid straalt, straal jij ook! Dat zie ik bij klanten. Graag help ik je, je weer helemaal fris, relaxed en ‘nieuw’ te voelen. In de schoonheidssalon geef ik korte behandelingen zoals; epileren, wimpers/wenkbrauwen verven en harsen. Wil je even helemaal ontspannen neem dan een complete schoonheidsbehandeling. Tijdens deze behandeling werk ik met de producten van ABSOLUTION. Deze worden afgestemd op je huidtype en met heerlijke reinigings- en massagetechnieken zorg ik dat je je helemaal relaxed voelt. Ook kan ik in deze behandelingen een korte behandeling meenemen. Ik krijg vaak terug van klanten dat ze even helemaal konden wegdromen. Dat vind ik erg fijn om horen en geeft mij een goed gevoel dit uit te mogen voeren.

Noa

Ik ben altijd al bezig geweest met uiterlijke verzorging, bijv. met het opmaken van mensen of met het helpen bij kleine huidproblemen. Dat is daarom ook een drijfveer geweest voor mij om de opleiding schoonheidsspecialiste te volgen. Ik vind het dan ook heel leuk om hier mee aan de slag te gaan in de salon. Zo kan ik de laatste tips en trucs toepassen in de praktijk. Je bent echt één op één op met iemand bezig en ik geniet ervan als iemand zich ontspannen voelt bij mij in de stoel. Verder vind ik het ook leuk dat de wereld van de uiterlijke verzorging altijd in beweging is en dus nooit saai wordt. Er is altijd wel iets nieuws en een trend. Zie ik je snel bij mij in de stoel!